Саша Илић нови тренер фудбалера Чукаричког

БЕОГРАД: Легендарни капитен Партизана Саша Илић нови је тренер Чукаричког, саопштио је данас клуб са Бановог брда.
sasa ilic
Фото: ФК Чукарички

Илић је потписао уговор на две године, а на клупи ће наследити Драгана Ђорђевића, који је јуче споразумно раскинуо уговор са клубом.

"Нови тренер је Саша Илић, легенда Партизана, којем су почаст одали и Звездини навијачи. Знамо врло добро како се опростио од фудбала, имао је велику каријеру. Што се тиче тренерског посла, има искуство рада у млађим репрезентативним категоријама, био је и помоћник у стручном штабу Драгану Стојковићу Пиксију у сениорском тиму Србије", изјавио је спортски директор Владимир Матијашевић за сајт клуба.

Можда има мало ризика, Сале је тек почео тренерску каријеру, али његова и визија његовог стручног штаба се поклапа са визијом Чукаричког, навео је Матијашевић.

"Брзо смо постигли договор. Циљеви клуба остају исти, пласман у Европу, форсирање младих играча, а од Илића очекујемо да мало убрза тим, да направи лепршавију игру", поручио је Матијашевић.

Промоција Саше Илића на Бановом брду одржаће се у среду од 15.30 сати, док ће деби на клупи имати наредног викенда против Радничког у Крагујевцу.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести