Савићевић: Утакмица против косовске селекције као свака друга

БЕЧ: Предстојећи меч у квалификацијама за Европско првенство 2020. у којем ће Црна Гора у Подгорици дочекати косовску селекцију је утакмица као и свака друга, изјавио је председник Фудбалског савеза Црне Горе Дејан Савићевић.
s
Фото: EPA PHOTO EPA FILES/KOCA SULEJMANOVIC

“Очекујем да се сви понашају као и на сваку другу химну, нема ту специјалног понашања, то је утакмица као и свака друга”, рекао је Савићевић Танјугу у Бечу, где је учествовао у презентацији Црне Горе у организацији мреже за развој бизниса у југоисточној Европи (СЕЕБДН) , о спекулацијама како би се могли понашати током интонирања химне Косова репрезентативци Црне Горе пореклом из Србије.

Додао је да ће и он, као председник Савеза и селектор Љубиша Тумбаковић трудити да та утакмица нема никакав специјални значај у односу на друге.

. “Одиграћемо како најбоље умемо, да пробамо да освојимо три бода и задржимо шансе за друго место у групи”, рекао је Савићевић.

Навео је да ће најтеже ће бити управо играчима и стручном штабу да припреми утакмицу и мотивише играче. Утакмица се игра 7. јуна у Подгорици пред празним трибинама, јер Дисциплинска комисија УЕФА казнила Фудбалски савез Црне Горе једном утакмицом играња без присуства навијача, због инцидената на квалификационом мечу са Енглеском.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести