СЕЛЕКТОР МЛАДЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ДРУЛОВИЋ САОПШТИО СПИСАК ИГРАЧА ЗА НАРЕДНЕ МЕЧЕВЕ: Позвана 24 играча

Селектор младе репрезентације Србије Љубинко Друловић саопштио је списак фудбалера за мечеве против Луксембурга и Северне Ирске у квалификацијама за Европско првенство за играче до 21 године, које ће бити одржано 2025. године у Словачкој.
1
Фото: Љубинко Друловић, фото: ФСС

Млади фудбалери Србије окупиће се у понедељак, 18. марта у Новом Саду. "Орлићи" ће 22. марта од 19.30 часова на стадиону "Емил Мајриш" играти са Луксембургом, а четири дана касније у Лесковцу ће од 18 сати дочекати селекцију Северне Ирске.

На списку Љубинка Друловића се налази 24 играча.

На списку су - голмани: Вељко Илић (ТСЦ), Андрија Катић (Вождовац), Страхиња Манојловић (Јавор). Одбрана: Михајло Илић (Болоња), Стефан Лековић (Виљареал), Давид Петровић (Раднички Ниш), Бојан Ковачевић (Партизан), Урош Дрезгић (Рубин), Владимир Пријовић (Спартак), Урош Лазић (Чешке Буђејовице), Огњен Мимовић (Црвена звезда).  Средина терена: Аљоша Васић (Палермо), Михајло Стевановић (Сент Гален), Алекса Матић (Вождовац), Јован Лукић (Спартак), Никола Јојић (Стоук), Игор Миладиновић (Чукарички).  Напад: Милош Пантовић (ТСЦ), Вања Влаховић (Аталанта), Стефан Митровић (Верона), Матија Глушчевић (Раднички КГ), Урош Кабић (Торино), Марко Лазетић (Фортуна Ситард), Петар Ратков (Салцбург).

Србија се налази у групи Ф квалификација за ЕП 2025. са селекцијама Украјине, Енглеске, Азербејџана, Луксембурга и Северне Ирске.

Прво место на табели држи Украјина са 15 бодова, док је Енглеска друга са 12. Србија је на трећој позицији са девет, а потом следе Азербејџан, Луксембург и Северна Ирска, који су освојили по три бода.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести