Сергеј: Не размишљам о трансферу, фокус на Мундијал

ГРАЦ: Српски фудбалски репрзентативац Сергеј Милинковић-Савић каже да је у потпуности фокусиран само на Мундијал, а о трансферу ће размишљати по завршетку турнира у Русији.
Sergej Milinkovic Savic
Фото: FoNet

Милинковић-Савић у овом тренутку један је од најтраженијих фудбалера света због интересовања великана попут Манчестер Јунајтеда, Јувентуса, Челсија, Пари Сен Жермена и осталих, због чега Лацио тражи најмање 100 милиона евра, али како каже сада је то у другом плану.

"Трудим се да останем са стране у вези трансфера. Сваки дан читам нешто ново, сваки дан сам под притиском, стиже то до мене. Трудим се да на Светском првенству будем најбољи, а после тога ћу видети шта ће бити. За сада не размисљам о трансферу", рекао је Милинковић-Савић српским извештачима на припремама у Аустрији.

Сергеј је признао да је био изненађен што га претходни селектор Славољуб Муслин није позивао у национални тим.

"Било ми је чудно што нисам био позиван, многи су веровали да је још тада требало да играм у репрезентацији. Сада им је драго што сам на Светском првенству".

Високи везиста био је део омладинске репрезентације Србије која је освојила је светску титулу на Новом Зеланду, али наглашава да је разлика у амбицијама.

"На Нови Зеланд смо ишли да освојимо, а сада је другачије. Атмосфера је слична као тада, добро се слажемо и има сличности са тим првенством".

Уједно, говорио је и о томе да му пријају поређења са легендарним Зинедином Зиданом, односно писања европских медија.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести