Симић и Деветак продужили уговоре са ФК Војводина

Млади фудбалери Војводине Никола Симић (23) и Младен Деветак (21) продужили су сарадњу са новосадским клубом.
Devetak Mladen/F. Bakic
Фото: Дневник/Ф. Бакић

Сарадња је продужена до јуна 2023. године.

Никола Симић је голман а у клуб је стигао пре две године из Синђелића и до ове сезоне био је замена Емилу Роцкову, али сада је први чувар мреже.

Младен Деветак је сјајним партијама заслужио позив младе репрезентације Србије а види се да шеф стручног штаба Ненад Лалатовић има поверења у младог левог бека.

Војводину очекују битне утакмице након репрезентативне паузе у Првенству Србије, али и у квалификацијама за Лигу Европе.

Такође, фудбалски клуб Војводина је потписао професионални уговор са крилним нападачем Немањом Ивановићем, рођеним 2002. године, који је у омладинску школу „Илија Пантелић“ стигао пре годину и по дана из Лознице, као и са Миланом Мајсторовићем, рођеним 2005. године, који игра на позицији штопера и задњег везног и који је поникао у омладинској школи „старе даме“.

Обојица су потписали уговоре до јуна 2023. године, с тим да ће у наставку сезоне и даље наступати за млађе категорије Војводине.

Лалош
04.09.2020 • 16:06
Ово је, само један вид замајавања навијача и симпатизера Воше, да би се избегла питања, о оним бајатим обећањима о правим(читај - плаћеним) појачањима - за Евро такмичења и напад на титулу. Ономад рекоше неки, виђенији људи из клуба, да паре нису проблем... Ни не могу да представљају проблем, пошто их очигледно нема, попут новог Председника или Спортског директора клуба. А, и онај Едуардо Фиеро, колико дуго нам већ "стиже" - комотно је могао да савлада наш језик, како би Шеф умео да комуницира с њим, и њему сличним.
Овако, сви клубови се појачавају, изузев наше Воше. Вероватно је нама све потаман у тиму, чак и овако, без крштеног нападача, односно плеја. Времешни Дринчић нам је буквално, пола тима.
Појачање, лудом радовање!
EUR/RSD 117.5929
Најновије вести