Симић: Показали смо квалитет и карактер; Јовељић: Свака победа значи

ЛОС АНЂЕЛЕС: Српски фудбалски репрезентативац Вељко Симић изјавио је да је наш национални тим на мечу против Сједињених Америчких Држава, поред квалитета показао и карактер. Фудбалска репрезентација Србије победила је рано јутрос селекцију САД резултатом 2:1.
с
Фото: Фудбалски савез Србије

"Показали смо се у добром светлу и одиграли смо једну квалитетну утакмицу. Представили смо нашу земљу на један добар начин и показали да у нашој лиги има квалитетних играча", рекао је Симић, преноси званични сајт Фудбалског савеза Србије.

Симић је на овом мечу носио капитенску траку Србије.

"Лепо је победити после преокрета. Поред квалитета, показали смо и карактер. Нисмо пали после примљеног гола и мислим да је због тога слика комплетна. Прелепо вече за мене, носити капитенску траку и дати гол за победу. Хвала навијачима на подршци", додао је Симић.

Он је у финишу меча замењен, а капитенску траку је понео Дејан Јовељић.

"Свака победа значи, знао сам да ће момци да дају максимум. У тиму смо имали играче од 19, 20 година. Показали су како се бори за овај грб. Добро су искористили шансу, а успели смо да се дигнемо после примљеног гола. Нема срећније особе од мене. Знам да ћу се поносно вратити у клуб. Велика је част и одговорност носити капитенску траку. Надам се да ћу наредним утакмицама бити део тима", навео је Јовељић.

Српски фудбалер Лука Илић је изјавио да су се наши репрезентативци добро показали на мечу у Лос Анђелесу.

"Добро смо играли, пошто смо први пут заједно. Мислим да смо сви срећни и задовољни. Дали смо све од себе и заслужили смо победу", навео је Илић. Српски фудбалер Никола Петковић је истакао да је срећан због дебија у дресу националног тима.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести