Сиришки расадник фудбалских талената

Пласманом у финале Купа ФСГ Нови Сад, омладинци Сирига направили су сјајан успех, а последња препрека на путу ка пехару биће им Војводина.
М. Менићанин/Подмладак Сирига
Фото: М. Менићанин/Подмладак Сирига

Сирижани су у полуфиналу, на терену са вештачком подлогом СЦ Сајмиште, показали да имају капацитет за највеће домете, јер су, после пенал-рулета (9:8), елиминисали новосадски Пролетер.

-Много пажње посвећујемо раду са млађим категоријама, па резултати полако долазе до изражаја. Момци су ме учинили поносним играма на путу до финала, а нису посустали ни у двобоју са Пролетером, показавши концентрацију приликом извођења пенала – каже тренер Небојша Нено Вулић. Фудбалски Сириг је на ногама, сви причају о подвигу талентоване генерације, а у мечу са Војводином неће изостати подршка навијача.

Визу за финале извадили су: Рајко и Марко Којовић, Марко и Стеван Црнојевић, Младен Миловановић, Ален Момчиловић, Радивој Инђић, Срђан Брежњак, Немања Радић, Доминик Дошљин, Милан и Немања Вулић, Лука и Марко Радовић, Бранко Радић, Стефан Ивковић, Никола Бураи и Небојша Рајачић.

-Многи су већ дебитовали за сениорски тим и представљају будућност клуба. Без обзира на епилог меча са Војводином, пласманом у финале већ смо остварили успех вредан поштовања. Немамо притисак, али постоји довољно мотива да се испрсимо пред још једним фаворитом – поручио је Вулић.

М. Менићанин

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести