Манчестер Сити разбио Стоук са 7:2

Фудбалери Манчестер ситија победили су на свом терену екипу Стоука са убедљивих 7:2 у утакмици осмог кола Премијер лиге. Фудбалери Ситија су после нешто мање од пола сата игре стекли велику предност пошто су головима Габријела Жесуса у 17, Рахима Стерлинга у 19. и Давида Силве у 27. минуту повели са 3:0.
SITI
Фото: Tanjug

Фудбалери Ливерпула и Манчестер Јунајтеда одиграли су без голова у дербију осмог кола Премијер лиге –0:0. Екипа Јиргена Клопа је од самог старта преузела иницијативу, а сјајним одбранама Давида де Хее, није успела да поведе.

У 33. минуту, Лукаку је закаснио да изађе и направи офсајд после корнера, Фирмино је примио лопту сам на боку, вратио до Матипа, али његов покушај са пет метара маестрално је зауставио Шпанац.

‘Ђаволи’ су претили преко Лукакуа и Немање Матића, али је нису успели да савладају гол Мињолеа. Прво је Лукаку са 13 метара шутирао директно у Мињолеа, док је један добар покушај Јунајтед је имао преко Немање Матића који је одлично шутирао са 25 метара.

Иако у другом полувремену није виђено толико шанси као у првом, поново је Ливерпул био опаснији. У 56. минуту Емре Џан је поромашио зицер и на крају екипа Жозеа Мурнија одлази задовољнија са Енфилда. Српски фудбалер Немања Матић играо је целу утакмицу за Јунајтед, док Марко Грујић није био у тиму Ливерпула.

Фудбалери Кристал Паласа уписали су прву победу и прве бодове у новој сезони Премијер лиге, а до ње су стигли против шампиона, екипе Челсија. Палас, који до овог кола није постигао нити један гол, на свом терену је славио са 2:1.Домаћа екипа повела је аутоголом Сесара Аспиликуете у 11. минуту, Тиемуе Бакајого је изједначио у 18. минуту, а коначан резултат поставио је Вилфрид Заха у последњем минуту првог полувремена.  Резултати: Ливерпул - Манчестер јунајтед 0:0, Манчестер сити - Стоук 7:2, Кристал Палас - Челси 2:1, Тотенхем - Борнмаут 1:0, Барнли - Вест Хем 1:1, Свонси - Хадерсвилд 2:1, Вотфорд - Арсенал 2:1. 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести