СЛ: Узбудљива борба за плеј-оф у последњем колу

БЕОГРАД: Последње коло фудбалске Суперлиге Србије, које је на програму у четвртак, донеће одговоре на два питања - са колико бодова предности ће Црвена звезда дочекати дерби против Партизана на старту плеј-офа, као и ко је осми учесник плеј-офа.
lopta
Фото: илустрација

Звезда дочекује Борац из Чачка, Партизан гостује у Новом Пазару и уколико оба тима остваре победу, предност црвено-белих, уочи 154. дербија, када се "преполове" бодови износиће три бода.

Најзанимљивија у последњем колу биће борба за осмог учесника плеј-офа, а у конкуренцији су Јавор, Спартак и Чукарички. Ивањичани једини зависе од себе јер ће у случају победе против Радничког у Нишу сигурно освојити осмо место, Суботичани морају да победе Младост у Лучанима и да се надају да Јавор неће славити, док је Чукаричком, уз победу на гостовању Вождовцу, потребно и да Јавор и Спартак не победе.

Распоред 30. кола (сви мечеви од 17 сати): Црвена звезда - Борац, Нови Пазар - Партизан, Раднички Ниш - Јавор, Младост - Спартак, Вождовац - Чукарички, Напредак - Бачка, Металац - Рад, Радник - Војводина.

Табела: Црвена звезда 76 бодова, Партизан 70, Војводина 58, Напредак 49, Младост 45, Раднички Ниш 44, Вождовац 43, Јавор 39, Спартак 38, Чукарички 37, Рад 32, Металац 27, Бачка 27, Рад 24, Нови Пазар 20, Борац 18.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести