Сланобарци на двонедељним припремама у Анталији

Из снегом прекривеног  Новог Сада  пут Турске на двонедељне припреме у Анталији отиснула се експедиција Пролетера.
 Fudbaleri Proletetra uoči puta u Antaliju foto: Dnevnik.rs
Фото: Фудбалери Пролететра уочи пута у Анталију фото: Дневник.рс

Седмопласирана екипа Суперлиге имаће и четири проверне утакмице. Играче је и спратио и пожелео им успешан рад спортски директор Горан Антић.

„Успели смо уз помоћ спонзора и њуди првивржених клубу, међу којима су власник Ирис Фарма Драган Божић и директор НС Плаката, да одемо у Турску. Имаћете оптималне услове да се кроз тренинге и утакмице добро припремите за искушења  у наставку сезоне“,  рекао је Антић.

Пролетер је претходна два дана имао проблема где да тренира. - Због снежних падавина изгубили смо два планирана дана за тренинге. Не може се ништа против више силе. Надам се да ћемо то надокнадити и спремни дочекати трку за бодове- рекао је уочи пута тренер Драган  Радојичић.


У Анталији до 8. Фебруара

Пут Турске експедиција Пролетера, коју предводи Новак Буљић, отпутовали су : Милош Весић, Владан Елесин и Мане Марковић(голмани), Данило Николић, Немања Човић, Александар Танасин, Миљан Јаблан, Слободан Новаковић, Урош Стаменић, Стефан Чоловић, Срђан Шћепановић, Драгомир Вукобратовић, Митар Ћуковић, Огњен Митровић, Душан Плавшић, Срђан Вујаклија, Милан Миросављев, Зарија Ламбулић, Огњен Красић и новајлије Милош Јокић, Предраг Говедарица, Владимир Илић и Таларос Мартинес Родриго. Стручни штаб чине: Драган Радојичић, Бранко Жигић, Дарко Жакула, Душан Бројчин и Марко Прентовић. У експедицији су др Данијел Жупић, Љубиша и Стефан Димитров и Славко Јеремић.Пролтер  у Анталији остаје до 8. фебруара.


Играчки кадар доживео је неколико промена, отишли су  Андрејевић и Букорац, а дошли Јокић, Говедарица, Родриго, Илић и Бемпах.

„Задовољан сам сам расположивим  кадром, можда нам у овом тренутку фали играч на штоперској позицији.На припреме не одлази  новајлија Бемпах због пасоша, али се надам да ће вредно радити у Новом Саду и дочекати нас у доброј форми“, казао је  Радојичић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести