Сланобарци најављују берићетно пролеће

Шеф стручног штаба фудбалера Пролетера са Слане баре Драган Радојичић је за сутра заказао прву прозивку, када су заказани обавезни лекарски прегледи.
Andrijevic Aleksandar Proleter/D. Ivanic
Фото: Д. Иванић/ Александар Андријевић у скоку

И поред одличних резултата у дебитантској сезони из табора млађег новосадског лигаша најављују да је приоритет опстанак, али како ствари стоје не одричу се места које води у плеј оф, позиције које су мукотрпним радом и одличним играма итекако заслужили у јесењем делу. Наравно, да ће све зависити и од прелазног рока с обзиром да квалитетне игре појединаца нису оставиле равнодушним фудбалске емисаре којих је било много на мечевима Пролетера. Посебно се то односи на можда један од најбољих центархалфских тандема у лиги на талентованог репрезентативца Зарију Ламбулића (20) и искусног Александра Андрејевића (26)  који је велики допринос резултатима дао у чак 20 мечева уз један постигнут гол.

-  Година која је иза нас никада нећу заборавити. Успео сам са клубом да остварим историјски успех, потом био на мети Војводине, али сам ипак остао у клубу да наставим тамо где смо стали и нисам се покајао- каже Александар Андрејевић. - Играли смо запажену улогу, многима помрсили рачуне, остварили као новајлије вредан успех пласман  међу најбољим тимовима. Састав који је протутњао Првом лигом надоградили са адекватним појачањима,а и долазак искусног стратега Драгана Радојичића био је пун погодак. Направили смо праву домаћинску атмосферу, па је било милина играти и бити део прелепе приче. Наравно да остаје жал за још неколико бодова приде које смо по игри заслужили али и овако смо презадовољни отишли на одмор коме је дошао крај.

Андрејевић (26) јеу дресу Пролетера одиграо највише Суперлигашких минута и са просечном оценом 7,03 био међу најбољим што  је на фудбалском тржишту донело велики интерес.

- Чуо сам приче да сам већ на прагу одласка, Виде ме у нашим и иностраним клубовима. Као правом професионалцу моје је да се јавим на лекарске прегледе, потом и на прозивку. Ако буде интересовања за одлазак сешћу са управом која је била изузетно коректна да изнађемо најбоље решење. У најбољим сам годинама, супер ми је у клубу за кога ме везују све сами успеси. Верујем да ћемо  повући најбољи потез који ће све  задовољити  истакао је на крају поуздани Александар Андрејевић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести