Славољуб Срнић после скоро две године поново у Звезди

БЕОГРАД: Крилни фудбалер Славољуб Срнић званично се данас после скоро две године вратио у Црвену звезду, саопштено је на сајту клуба.
v
Фото: Youtube Printscreen

Срнић је тренирао са црвено-белима од новембра, након што је раскинуо уговор са Лас Палмасом, у који је и отишао из Црвене звезде.

"Ниједног тренутка се нисам размишљао око повратка, било је само питање да ли сам потребан управи и стручном штабу. Ипак, свидео сам се тренеру Станковићу после две недеље и већ тада ме је питао да ли желим да останем, а понављам, нисам се размишљао уопште. Сигурно ће ми значити то што сам већ тренирао са тимом, увидео сам шта је оно што шеф стручног штаба жели и шта могу да очекујем. Импонује ми и што ми је стигло много порука подршке од стране навијача када су чули да тренирам са Звездом и што им је драго што сам се вратио", рекао је Срнић.

Срнић има јасну новогодишњу жељу.

"Гол Келну је обележио моју досадашњу каријеру и наравно да бих волео да то поновим против Милана. Међутим, нека се било ко упише у стрелце, само да прођемо и направимо још једно чудо. У Новој години бих управо то пожелео навијачима, клубу и себи - да направимо искорак против Милана, који је изванредна екипа и прођемо их. Ако смо победили Ливерпул који је те сезоне освојио Лигу шампиона, све је могуће", истакао је Срнић.

Срнић је рођен 12. јануара 1992. године у Шапцу, а прве фудбалске кораке направио је у локалној Мачви, да би заједно са братом Драгољубом, као петнаестогодишњак дошао у млађе категорије Црвене звезде.

Деби за први тим имао је 6. новембра 2010. године против ОФК Београда.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести