Шљивић и Касалица нови фудбалери Радничког из Ниша

НИШ: Искусни везиста Ненад Шљивић и некадашњи играч Црвене звезде Филип Касалица нови су чланови Радничког, саопштио је клуб из Ниша.
с
Фото: Youtube Printscreen

Касалица је поред Звезде наступао и за ОФК Београд, Слободу из Ужица, Хајдук из Куле, Улсан из Јужне Кореје, хрватску Истру, казахстански Ордабаси, грчки Платанијас, те Напредак и Рад.

За репрезентацију Црне Горе одиграо је 11 мечева и постигао један гол.

"Јако сам срећан што сам дошао у Раднички. Имам високо мишљење о овом клубу и његовој организацији, а моје амбиције се поклапају са амбицијама Радничког. Желим да се борим за врх суперлигашке табеле и да помогнем клубу да се избори за наступ у Европи. Раднички има светлу традицију, у последњих неколико сезона играо је одлично и бележио сјајне резултате и сматрам да ћу својим искуством помоћи екипи да оствари зацртане циљеве", рекао је 31-годишњи Касалица.

Шљивић је током каријере наступао за Напредак, руски Ростов, Јагодину, казахстански Тобол, Спартак из Суботице и малтешки Балзан.

"Имам огромно искуство и спреман сам да га уложим у успехе Радничког у наредној сезони. Овај клуб изузетно ценим, упознат сам са његовим константним растом у последње четири године и драго ми је што ћу бити део ове приче. Неће ми бити тешко да се уклопим, познајем тренера и неколико саиграча и бићу спеман да се одмах ставим на располагање", казао је 35-годишњи Шљивић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести