Смена у Кабелу: Васиљевић уместо Белића

Фудбалере Кабела ће након оставке Милана Белића на клупи и путу ка вишем рангу заменити Зоран Васиљевић.
Zoran Vasiljević, fk vojvodina
Фото: Зоран Васиљевић, фото: ФК Војводина

Након пораза у другом пролећном колу са Омладинцем из Нових Бановаца председник клуба Слободан  Милутиновић и тренер Милан Белић су имали састанак на коме су донели одлуку да је у овом тренутку за обе стране најбоље решење прекид сарадње.

- Провео сам у Кабелу лепе тренутке, заједничким снагама са управом  остварили смо пласман у виши ранг. У Српској лиги играли смо запажену улогу. Овом одлуком после неочекиваног пораза желео сам да продрмам екипу. Кабелу желим пуно успеха да до краја првенства избори учешће у првој лиги, а ја ћу се након краћег одмора који ми је потребан у најскорије време поново посветити тренерском позиву - истакао је Белић.

Након  преспаване ноћи председник Кабела договорио је сарадњу са Зораном Васиљевићем, бившим играчем  Слободе из Тузле, Сутјеске из Никшића, и тренера у омладинској школи Војводине.

- Свиделе су ми се амбиције Кабела у коме игра већина момака пониклих у омладинској школи Војводине. Имају квалитетан састав спреман да се упусти у борбу за виши ранг. Куљани имају бод предности, а и утакмицу мање. То у овом тренутку ништа не значи, јер има још пуно бодова у оптицају. Наредна два кола гостујемо у Беочину и Панчеву. Верујем да ћемо се у Беочину вратити на победнички колосек. Обавио сам не­колико тренинга, али због административних разлога нећу седети на клупи против Цемента истакао је на крају Васиљевић и најавио од првог минута нападачку игру.

За утакмицу са Цементом у конкуренцију се након прележане „жутице“ враћа Зоран Караћ један од битних карика игре и ефикасности чије се одсуство итекако осетило у сусрету са Омладинцем.   

М. По.   

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести