СПФН: Антић претукао фудбалера Ратковића

БЕОГРАД: Синдикат професионалних фудбалера "Независност" (СПФН) оптужио је првог човека врањанског Динама Драгана Антића да је, на полувремену утакмице против суботичког Спартака, претукао свог играча Луку Ратковића.
fudbal lopta
Фото: www.freeimages.com

СПФН је у саопштењу, објављеном на сајту те организације, оптужио Антића да је Ратковићу задао ударце отвореним шакама у пределу леве и десне стране главе, пред бројним сведоцима.

На полувремену меча одиграног 11. маја, како додају у СПФН, Антић је чупао за косу, уносио се у лице и вређао Ратковића, а потом и поломио инвентар у свлачионици јер је био незадовољан игром фудбалера.

Због претрпљеног физичког напада, узнемирености, несанице и страха од поновног сусрета са Антићем, играч Лука Ратковић био је принуђен да се јави у здравствени центар на дијагностику и даље лечење, наводи се у саопштењу.

СПФН најоштрије осуђује било какву врсту насиља у спорту и јавно позива надлежне државне органе, као и надлежне органе Фудбалског савеза Србије, да најоштрије казне председника и тренера ФК Динамо Врање Драгана Антића за, како се наглашава, до сада незапамћен инцидент у нашем спорту.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести