Срнић: Циљ је да освојима максималан број бодова у плеј-офу

Фудбалер Црвене звезде Славољуб Срнић каже да је план тима да освоји максималан број бодова у плеј-офу и да има квалитет за победу над Радничким у Нишу.
srnic, fk crvena zvezda
Фото: Slavoljub Srnić, foto: FK Crvena zvezda

"Ми смо зацртали да желимо да освојимо 21 бод у плеј-офу. Успешно смо започели спровођење тог плана, следеће одредиште је Ниш. То је увек неугодно гостовање, али последњих година смо успевали да се из Ниша вратимо с сва три бода. Покушаћемо то да поновимо и овог пута, уверен сам да имамо квалитет за нову победу", рекао је Срнић за сајт клуба. 

Звезда је врло битну победу остварила против Партизана у првом колу, а Срнић је истакао да се у тиму сада сви труде да размишљају само о сусрету са Радничким. 

"Не гледамо много на табелу. Имамо јасан циљ испред себе, али знамо да ћемо га остварити једино уколико будемо ишли утакмицу по утакмицу и давали приоритет само наредном противнику", казао је он. 

На претходној утакмици против Партизана, у којој су црвено-бели победили са 2:1, Срнић је уписао асистенцију код гола Немање Радоњића. 

"Успео сам да сачувам лопту и да одбијем налет чувара. Приметио сам Радоњића који је био добро позициониран и зато сам му и упутио асистенцију, а све заслуге за гол остављам нашем брзоногом крилу јер је прецизно шутирао, изненадио је комплетну одбрану ривала и на фантастичан начин савладао голмана Партизана", рекао је Срнић. 

Он је казао да је његов тим на утакмици против Партизана показао да је најбоља екипа у Србији. 

"Много нам значи што смо из трећег покушаја ове сезоне успели да их победимо. Мислим да смо и у претходним дербијима могли, успели смо у намери да не примимо од њих гол из игре, али нисмо успели да материјализујемо неке прилике. Сада нам се то вратило, постигли смо два гола, а могли смо још неки, али битно је да смо узели нова три бода и оставили добар утисак", рекао је Срнић. 

Утакмица у Нишу на програму је у суботу од 19 часова.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести