СРПСКА ЛИГА – ВОЈВОДИНА ЧСК Пивара - Бачка 1:1 (1:0)

У утакмице која је имала значаја за обе екипе Челарвљани и Суботичани су поделили бодеве што је реалан резултат овог сусрета. Домаћа екипа је имала више од игре у првом, а гости у другом полувремену.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Прву прилику да постигну гол имали су гости у 3. минуту запретио је Јокић, али није био довољно прецизан и лопта је завршила у гол ауту. Два минута касније поново су Суботичани били у шанси да дођу у вођство. Милић је шутирао али је био непрецизан па је лопта изнад гола голмана Танкосића завршила у гол ауту. Капитен Тривуновић покушао је у 31. минуту да затресе мрежу гостију. Међутим, његов ударац са 20 метара зауставио је голман Докић.

Домаћи су дошли у вођство у 33. минуту. Најагилнији нападач у редовима ЧСК Пиваре Шљиванчанин успео је да након што је голман Докић одбранио ударац ка голу натрчи на одбијену лопту и смести је у небрањени део мреже.

У 40. минуту гости су преко Милића покушали да дођу до изједначења. Набадач Суботичана је шутирао са 18-19 метара али је лопта поред десне стативе завршила је у гол ауту. Теренску иницијативу гостију покушао је у 68. минуту да материјализује Рајковача. Фудбалер Суботичана упутио ударац искоса са десне стране, али је лопта погодила спољни део мреже. У 76. минуту Суботичани су стигли до изједначења.

Након убачене лопте у шеснаестерац домаћих лопта је дошла до резервисте Манојловића који ударцем по земљи је погодио небрањени део мреже за коначних 1:1. До краја сусрета домаћи фудбалери су имали лакшу теренску иницијативу, али нису успевали да озбиљније угрозе гол голмана Докића. У 85. минуту Тумбас је извео слободан ударац, али је лопта  завршила изнад гола голмана Танкосића.

М. Ђ. Кременовић

ЧСК Пивара - Бачка 1:1 (1:0)

ЧЕЛАРЕВО: Стадион ЧСК Пиваре, гледалаца 150, судија: Н. Матић (Нови Сад), стрелци: Шљиванчанин у 33. за ЧСК Пивару, а Манојловић у 76. минуту за Бачку. Жути картони: Јовић, Шљиванчанин (ЧСК Пивара), Глишовић (Бачка).

ЧСК ПИВАРА: Танкосић 7, Вујошевић 7, Зирић 7, Јовић 6,5, Балиновић 7, Мршић 6, Танасић 6, Ивковић 6, Шљиванчанин 7 (Тасић), Тривуновић 6 (Лешковац 6), Вукасовић 6 (Јованић).

БАЧКА: Докић 7, Јовић 7, Јокић 7, Орчић 6 (Манојловић 7), Тумбас 6, Лукић 6, Рајковача 7, Бјеловић 7, Масалушић 6, Милић 7, Глишовић 6 (Спремо).

 

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести