Српсколигаш из Панчева припреме почео с 29 играча

ПАНЧЕВО: Фудбалери  српсколигаша Железничара из Панчева окупили су се у СРЦ Младост, где су почели с радом под надзором новог тренера Горана Мрђе и његових помоћника Глигора Шкрпана и тренера  голмана Владимира Растовића.
Zeleznicar Pancevo/Dnevnik
Фото: Фудбалери панчевачког Железничара

На првом тренингу ови стручњаци имали су на располагању 29  играча. На првом окупљању, поред фудбалера који су прошле сезоне носили дрес “дизелке”, било је и неколико новајлија, који ће покушати да се наметну тренеру Мрђу. Клубу су приступили повратник Марко Јовановић (Динамо 1945) и Душан Ђорђевић (Слога , Краљево), а редове Панчеваца напустила су четворица играча. Председник клуба Зоран Наунковић поздравио је све фудбалере и упознао их с амбицијама клуба у сезони која долази, а онда је додао:

- Прелазни рок још траје и сигурно је да ћемо се појачати с неколицином играча с којима већ водимо разговоре. У наредним данима  очекујем да заокружимо листу с новим фудбалерима Железничара. Очекује нас нимало лак посао, али сви заједно морамо да верујемо да можемо да остваримо успешну сезону за наш клуб.

Тренер Горан Мрђа упознао је играче с обавезама које их очекују и нагласио:

- Предстоје нам нови испити и заједничка жеља биће нам да добрим радом и резултатима оправдамо очекивања управе и навијача. Желим да створимо победнички менталитет и на томе ћемо систематски радити. У свакој утакмици ићи ћемо на добар резултат, што је увек и красило овај клуб. Попуста нема и само ће најбољи и најспремнији бити у саставу. У наредних неколико дана комплетираћемо играчки погон, а после две недеље рада, кренућемо и с контролним утакмицама.

Прву контролну утакмицу фудбалери Железничара одиграће 18. јула са екипом Младости (Омољица), а затим следе дуели с БАК-ом, БСК-ом из Борче, Борцем (Сакуле), Спартаком 1911, Јединством Стевић и ОФК Београдом.

Текст и фото: Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести