Станковић: Дао бих литар крви за Лигу Европе

БЕОГРАД: „Разумем критике, али ником не може да буде више криво него мени и играчима што смо елиминисани од Омоније”, поручио је тренер Црвене звезде Дејан Станковић.
Stanković Dejan/FK Crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда/Дејан Станковић

Он је на данашњој конференцији за медије уочи првенственствене утакмице против Вождовца више причао о Омонији, а желео је и да појасни изјаву после жреба када је рекао са Звезда није имала среће када је извукла победника сусрета Арарат - Цеље.

"Никада не играм са интелигенцијом Звездиних навијача. Било ми је криво што не играмо код куће, јер Маракана носи посебну енергију. Само ми је то криво. Наравно да сам презадовољан жребом и да смо на том мечу апослутни фаворити“, рекао је Станковић.

Поновио је да је било доста добрих ствари на мечу против Омоније и поручио да велики клуб као што је Звезда мора да иде напред.

"Немам ја овде шта да се правдам. Звезда је клуб који мора стално да иде унапред. Урадићемо све да дођемо до Лиге Европе. Дао бих литар крви да тако буде. Имамо још једну препреку“, рекао је Станковић.

Када је у питању дуел против Вождовца најавио је промене.

"После изузетно тешке утакмице коју смо одиграли пре неколико дана сигурно да ће бити измена у тиму. Имамо времена данас и сутра да видимо како се играчи осећају. Нећемо ризиковати ниједног момка за којег нисмо сигурни да је у потпуности спреман", поручио је Станковић.

Утакмица 8. кола Суперлиге између Црвене звезде и Вождовца игра се сутра од 21 сат.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести