Станковић: Фудбалери раде по програму и све испуњавају

БЕОГРАД: Тренер Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је данас да у условима ванредног стања фудбалери раде код куће по плану и програму који су добили и да све максимално испуњавају.
Stanković Dejan/FK Crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда/Дејан Станковић

"Ми смо и пре увођења ванредног стања направили план како ће играчи и шта радити од куће ако до ове ситуације дође. Сваки фудбалер је добио план рада и ми смо у свакодневном контакту са њима. Пратимо њихово физичко и психичко стање. Свако од њих има свој програм који редовно испуњава а стручни штаб их прати и контролише до најситнијих детаља", рекао је Станковић за клупски сајт.

Он је додао да су фудбалери показали завидан ниво дисциплине.

"Морам да их похвалим да су максимално озбиљно схватили све што им је речено са наше стране, али посебно јер поштују препоруке Владе Републике Србије. У породичном окружењу спроводе све задатке, раде максимално одговорно. Трудимо се да једног дана кад све ово прође што мање изгубимо на спремности играча".

Шеф струке Црвене звезде апеловао је на све грађане Србије.

"Јако је важно да се сви придржавамо уредби и прописа Владе Републике Србије и у овим ванредним околностима будемо самодисциплиновани, интелигентни, чувамо наше породице, комшије, наш народ и искажемо емпатију према свима како бисмо што пре и безболније прошли ову пандемију. Живот нема цену, морамо бити јединствени, солидарни, да бисмо из свега што је снашло свет данас изашли као победници", поручио је Станковић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести