Станковић: Против Јавора да потврдимо победу у дербију

БЕОГРАД: Прву утакмицу против Јавора нисмо успели да добијемо, иако је тај меч требало да завршимо са пар голова. Једноставно такав је био дан, сада је другачије, сада желимо да у Ивањици потврдимо победу у дербију, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи гостовања Јавору у 31. колу Суперлиге.
stankovic
Фото: FK Crvena zvezda

У меч улазимо максимално концентрисани, дерби је прошао, одиграо се, архивиран је, поуке и добре ствари ћемо извући, а наш циљ остаје непромењен. Идемо да одиграмо једну јаку утакмицу тамо, иако је терен незгодан, мањи је, димензије су мање, они су мотивисани, имају своју математику и циљеве. Биће то једна права и добра утакмица, истакао је Станковић за клупску ТВ.

Звездин тренер додао је и да нема места калкулацијама и да ће црвено-бели у свакој утакмици до краја првенства ићи на победу.

Математика чини своје, од почетка сезоне причамо о томе да спремамо утакмицу за утакмицу, три по три бода. Не размишљмо о нечему што је сутра, три бода против Јавора потврђују победу против Партизана и нећемо одустати од тога. Нема калкулација, остало је осам кола до краја, четири победе су нам потребне да бисмо и математички обезбедили титулу. Једна по једна, ја бих волео да да добијемо све утакмице до краја и тежићемо ка томе, то је циљ, поручио је Станковић.

Утакмица између Јавора и Звезде игра се сутра од 15 сати.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести