Станојевић: Морамо да имамо дозу опреза и респекта према ТСЦ

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да је ТСЦ тим вредан поштовања, као и да сутрашњем дуелу морају прићи и са дозом опреза.
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели сутра од 17 сати гостују ТСЦ-у у 16. колу Суперлиге.

Играмо против непредвидивен екипе у овој сезони, која је прошле године била стабилна. После Звезде, постигли су највише голова. То је екипа која може да пет, седам голова. Морате да имате дозу опреза и респекта према њима. ТСЦ има стабилност као клуб, имају континуитет и сигурно да је то предност, сли спремни смо, рекао је Станојевић на видео-конференцији.

Станојевић је истакао да је здрваствени билтен задовољавајући.

Бајбек још није спреман, Лазар Марковић је на "граници". Остали се опорављају од короне. Задовољни смо, има нас у довољном броју, казао је.

Станојевић је упитан и да ли Партизан ради на поправаљајњу реализације, с обзиром на то да му следи серија тешких мечева прво са ТСЦ-ом, Чукаричким, Вождовцем и екипом Младости из Лучана, у којима ће бити важно да постигну више од једног гола.

Ми смо одавно у тешким утакмицама, с обзиром да нам првопласирани већ бежи доста бодова. Радимо на реализацији, имамо проблем што немамо класичног нападача, стицајем околности што је Бајбек повређен. Имамо Николу Штулића, који је млад у овом тренутку. Радимо, надам се да ћемо постизати голове, закључио је Станојевић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести