Станојевић: Не плашимо се притиска, нећемо одступити

БЕОГРАД: Не плашимо се притиска нити ћемо због тога нешто да прећутимо.
с
Фото: Youtube Printscreen

За разлику од Звезде која пише саопштење пре него што се завршила утакмица у Суботици, ми нисмо причали о суђењу ни после финала Купа, ни после пораза у дербију, рекао је тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић уочи утакмице против Радника у 27. колу Суперлиге.

Црно-бели сутра од 17 сати гостују у Сурдулици.

"Нисмо пали у форми, ми смо одиграли добру утакмицу против Лучана. Против Напретка нам није свиран чист пенал, као подледица тог притиска. И шта сад? Било би "плус два". Први пут смо имали такво суђење против Напретка, а оно директно утиче на исход такмичења. Нама је циљ титула и газимо до коске. Нећемо ни за педаљ одступити, без обзира на последице. Идемо јаче него икада", рекао је Станојевић на конференцији за медије

Обећано је и мислим да имамо поштено првенство, регуларно, додао је он.

"Има грешака, али брину ме неке ствари из другог дела. Нећемо да правимо хистерију, медијску хајку. Имали смо откако сам овде и победа и пораза и да ли сам икада рекао да је било нешто сумњиво? Прави се ненормалан притисак од Црвене звезде, све се ради да би она била домаћин последњег дербија“, поручио је Станојевић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести