Станојевић: Никад нисам видео такву казну у српском фудбалу

БЕОГРАД: Фудбалери Партизана играју у суботу од 14 часова на свом терену против ТСЦ-а, утакмицу 29. кола Суперлиге Србије.
s
Фото: Youtube Printscreen

"Озбиљан противник нас чека, знамо како је била тешка утакмица и на њиховом терену, а сада су још подигли форму. Играју добро пролећни део сезоне. Наш циљ се зна. Поштујемо их, спремамо се, нама је све осим победе неуспех", рекао је тренер Партизана Александар Станојевић, који је додао да ће утакмицу пропустити Рикардо Гомеш због жутих картона, док су Миљковић и Пантић повређени.

Станојевић је реаговао и на казну од 500.000 динара коју је добио због коментарисања суђења у мечу против Напретка.

"Никад нисам видео такву казну у историји српског фудбала. Да ли сте ви чули некад да је приватно лице, тренер, на тај начин санкционисан? Ја нисам", рекао је тренер Партизана и додао.

"Шта значи казна? Да нам не дате да кажемо нешто што директно утиче на регуларност такмичења. Наше првенство је такво да можеш да испаднеш из трке ако изгубиш два бода. Највећа казна ми је што смо као клуб имали онакво суђење против Напретка. Ја никад нећу ћутати. Макар не радио више у Србији. Нема те казне која ће ме спречити да говорим", закључио је Станојевић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести