Станојевић: Очекујем добру утакмицу на Бановом брду

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да његова екипа изузетно поштује Чукарички, али да иде на нову победу, уз оцену да ће утакмица на Бановом брду бити "добра".
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

Играмо против трећепласиране екипе, али желимо да наставимо низ. Изузетно поштујемо Чукарички, високо су котирани дуже време, на трећем или четвртом месту. Сећамо се претходне утакмице на нашем стадиону, када смо у последњем минуту добили утакмицу. Од тада смо подигли форму, биће добра утакмица на Бановом брду, рекао је Станојевић на конференцији за новинаре.

Фудбалери Партизана гостоваће сутра од 16.40 на Бановом брду екипи Чукаричког у утакмици 36. кола Суперлиге Србије.

Они су тим сачињен од искусних, али и младих играча. Заиста су за поштовање, имају доста добрих играча, рекао је Станојевић.

Новинаре је занимало шта Станојевић има да каже на то што је клуб отпкупио уговор Филипа Холендера.

Немамо прилику да из наше лиге неко игра Европско првенство, задовољан сам што ће нас он представљати... Баш из тог разлога ћу навијати за Мађарску. Задовољан сам што га је Партизан откупио, добро се показао поготово што не игра на својој примарној позицији, он није централни први шпиц, он је други шпиц, бочни играч. Постигао је много голова и имао је велики утицај на игру. Презадовољан сам њиме, казао је тренер црно-белих.

Станојевић је додао да су Сејдуба Сума и Лазар Марковић почели да тренирају и да ће бити спремни за финале Купа, 25. маја против Црвене звезде.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести