Станојевић пред Инђију: Опрезни смо

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да његов тим опрезно дочекује дуел против Инђије у 24. колу Суперлиге.
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели сутра од 13 сати гостују Инђији, где ће покушати да наставе победнички низ.

"Када год говорим о томе шта је опасност противника, то се деси. Инђија има специфичан стадион. Специфично је играти тамо, али не бих улазио у друге ствари. Ми у сваку утакмицу улазимо са велики респектом према противнику. Свака утакмица је тешка, гостовање посебно и није лако никог победити. Више размишљамо о томе како ћемо играти, а мање од другим стварима на које не можемо да утичемо", рекао је Станојевић на видео конференцији.

Инђија је знала да изненади Црвену звезду (1:1), а Станојевић је упитан да ли се плаши да се исто може десити и његовом тиму.

"Не плашим се, али сам изузетно опрезан. Гледао сам њихову утакмицу са Звездом, када су водил пет минута пред крај. Опрезни смо, тешко је побеђивати у континуитету. Они су агресивна екипа, боре за опстанак. Испратили смо све њихове утакмице, спремамо се, па ћемо да видимо како ће да буде", рекао је Станојевић, који се осврнуо и на здравствени билтен екипе.

"Саша Здјелар има корону, Слободан Урошевич је ван строја због болести, Рајко Брежанчић и Александар Лутовац имају ситних проблема, а остали су за сада задрави", закључио је Станојевић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести