Станојевић пред Металац: Важан меч

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао да је очекује тешку утакмицу против Металца у 20. колу Суперлиге.
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

Црно- бели сутра од 15 сати гостују у Горњем Милановцу, а тај дуел два пута је одлаган због снежних падавина.

Одлагала се утакмица против Металца, али надамо се да ће сутра бити одиграна. Ником није било у интересу да се одлаже. Људи су све урадили да очисте снег и колико имамо информацију биће све спремно за сутра. Имамо још две утакмице до краја, сигурно један меч важан за нас, гостовање на ком су смо у последње две утакмице игрли нересено и једном победили. Надамо се да ће услови бити добри и да ћемо оставити добар утисак и направити резултат који нам одговара. Здравствено стање је исто као и до сада. Ту је Данило Пантић, који се враћа полако и видећемо на тренингу данашњем да ли ће моћи на пут, рекао је Станојевић на конференцији за медије на СЦ Телеоптик.

Осврнуо се Станојевић и на сутрашњег ривала, ког од скора води Милија Жижић.

Металац игра сличан систем, али на мало другачији начин, њихов нови тренер радио са Вермрзовићем . Од људи који воде тренерску школу чуо сан да је један од најталенотваних тренера. Мало ми је неумесно да коментаришем како играју, али гледао сам како он ражишља, сигуран сам даће Металац бити онакав какав он жели. Његов начин ће бити познатији после припрема, рекао је Станојевић.

Тренер црно-белих истакао је да се Рикардо Гомеш на тренингу, боље осећа, а да ће у четвртак имати јаснију слику када ће бити спреман и хоће ли бити.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести