Станојевић: Против Бачке у најјачем саставу

Фудбалере београдског Партизана након 163. вечитог дербија очекује утакмица у Купу Србије у којој ће дочекати екипу Бачке.
a
Фото: Youtube Printscreen

 Тренер црно-белих Александар Станојевић рекао је да су утакмице после „вечитог” дербија увек тешке, али да његови фудбалери морају да нађу енергију.

- Озбиљно се спремамо, то је екипа која и када је губила, губила је са голом разлике. Не знам да ли је њима куп приоритет или не. И ми имамо одређених проблема. Амбиције су јасне, врло смо амбициозни, мотивисани и фокусирани. Надам се да ћемо проћи. Играћемо да нашем стадиону и не треба да причам да смо фаворити, али игра се једна утакмица - казао је Станојевић.

Сејдуба Сума неће играти наредних месец дана због повреде ока, а Станојевић му је рекао да је важно да „није било оно најгоре” и да ће он бити спреман „кад-тад”.

Партизан неће моћи да рачуна и на Александра Шћекића и Филипа Холендера, који су неизвесни и за викенд и наставак Супер лиге.

Под знаком питања је и Лазар Марковић који је у мечу са Црвеном звездом добио ударац у ногу, тачније зглоб

- Не знам још, надам се да ће Марковић бити спреман јер желим у најјачем саставу да изађемо против ОФК Бачке, без калкулација - рекао је шеф струке црно-белих, преноси портал Србија данас.

Прилику да дебитује за Партизан имаће француски нападач Жан-Кристоф Бајбек, о коме је Станојевић рекао:

- Бајбек ће бити у конкуренцији, иако није довољно спреман. Видећемо за минутажу, али ће сигурно играти.

Утакмица Партизан - Бачка играће се у среду од 16.00 на стадиону у Хумској.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести