Станојевић: Важно нам је да наставимо победнички низ

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да тим спремно дочекује дерби против Војводине у Суперлиги Србије.
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели сутра од 21 сат гостују у Новом Саду на "Карађорђу" у другом колу првенства.

"После прве две утакмице, важно нам је да наставимо победнички низ. Имамо кадровски проблем са Миљковићем, који се повредио на последњој утакмици и сигурно ће одуствовати дужи период што нам ствара проблеме, с обзиром да имамо и суспендоване играче. Остали су спремни, дочекујемо један дерби против Војводине која је у одличном моменту", рекао је Станојевић на конференцији у Хумској.

Дерби између Војводине и Паритизана долази после европских утакмица оба тима.

"И они ми смо имали јаку утакмицу, они су још и путовали. Видећемо, утакмица се игра увече. Има још времена да се одморимо. Променићемо неколико играча, сигурно три-четири, да освежимо екипу.Војводина је дисциплинован тим, са тренером ком је важна тактичка дисциплина. Имају такмичарски дух, имамо репскет према њиховом начину игре, с обзиром на то да су играли са Звездом 0:0, нису гол примили. Улазимо са респектом, али и са нашим самопоуздањем. Мислим да смо ми добром моменту, да добро играмо, Желимо само тако и да наставимо", рекао је Станојевић.

Он је истакао да очекује подршку навијача у Новом Саду, као што је била против Пролетера у првом колу.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести