Стартовао 4. меморијал „Милован Јовић“ у фудбалу три на три

Фудбалска игра три на три је све популарнија у бечејском окружењу. Само што је спуштена завеса на турнир у Бечеју, почео је 4. меморијал „Милован Јовић“ на трави бачкоградиштанског СЦ „Ђорђе Тапавица Џоја“ у организацији ФК Војводина.
Zaskakutala je lopta na 4. memorijalu Milovan Jović u Bačkom Gradištu
Фото: В. Јанков

- Пријавила се 21 екипа из десет околних насеље, које су подељене у четири група. Некима излазимо у сусрет и омогућавамо, због смањења трошкова путовања, да у једном дану одиграју више утакмица. Осмина финала играћа се последњег јунског и првог јулског дана, четвртфинале 2. јула, а све се завршава 3. јула, када ће пехаре примити капитени три најбоље екипе и поделити новчани наградни фонд од 200.000 динара-  сазнали смо од секретара ФК Војводине Радомира Раковића.

Учеснике турнира поздравио је председник ФК Војводине Горан Кудрић, а почетни ударац на првој утакмици извео је Бранислав Јовић, син човека чије име меморијал носи.

Част да меморијал отворе припала је домаћој екипи Аутосервис Кудрић и зрењанинској Транспорт Берар. Успешнији су били Градиштанци резутатом 7:4. У преосталим утакмицама првог дана турнира постигнути су следећи резултати: Транспорт Берар -Божидар Петров ОФ 7:1, Божидар Петров ОФ - Рибарница Трики 1:3, Транспорт Берар – Солар М 2:1, Транспорт Берар – Рибарница Трики 5:2 и Аутосервис Кудрић – Солар М 3:2.

Текст и фото:  В. Јанков

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести