СТАРТОВАО НОВИ СУПЕРЛИГАШ ПРОЛЕТЕР На прозивци 32 играча

НОВИ САД: Након историјског успеха, пласмана у суперлигашко друштво под тренерском палицом новог стратега Драгана Радојичића са припремама је започео  и новосадски Пролетер.
fk proleter
Фото: Dnevnik.rs

Првој прозивци новом шефу струке јавило се 32 играча.  Били су присутни готово сви фудбалери који су поднели највећи терет минулог првенства  и четворица нових играча: Елесин, Стаменић, Танасин и Веселиновић, а што је куриозитет то је њихов други долазак на Слану бару. Играче је са новим шефом струке упознао спортски директор Горан Антић.

„Пред свима нама је врашки тешки задатак да и у највишем рангу наставимо са успоном клуба. Пред нама је будућност, чекају вас дуге припреме“, рекао је Антић.

Захвалио се нови стратег Драган Радојичић на указаном поверењу, пруженој прилици да као шеф струке буде део историје Пролетера.

„Руководству клуба и вама играчима честитам на уласку у суперлигашко друштво. Тражићу од вас максималну посвећеност раду, а оно што је најбитније ни једног тренутка не желим да размишљам о опстанку. Из тих разлога нашао сам се на истим таласним дужинама са управом која жели да Пролетер буде стабилан суперлигаш. Свима ћу пођеднако дати прилику да се покажу и докажу. Мислим да неће бити проблема да се за ове прве две недеље рада у Новом Саду а потом и на четрнаестодневним припремама које нас очекује у Словенији да се спремите на најбољи начин и равноправно се такмичите са осталим клубовима“, истакао је Драган Радојичић.

Новом стратегу помагаће стручни штаб са две измене, поред Жакукле и Жигића, с голманима ће радити Душан Бројчин, а за кондицију је задужен Марко Прентовић.        

М. Поповић

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести