Стојковић: Добар утисак, честитам играчима на победи против САД

ЛОС АНЂЕЛЕС: Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић изјавио је да је задовољан игром и победом над селекцијом Сједињених Америчких Држава у пријатељском мечу одиграном у Лос Анђелесу.
dragan stojkovic piksi YT
Фото: Youtube Printscreen

Србија је рано јутрос по средњоевропском времену савладала селекцију САД са 2:1.

"Утисци су су веома позитивни, не само због резултата и победе, која је увек важна. Мислим да су фудбалери оставили добар утисак. Не би требало да заборавимо су играчи на овај меч стигли из припрема, а имали смо и дуг пут до Лос Анђелеса. Имали смо само три тренинга, које смо искористили да уиграмо тим и да неке тактичке ствари спроведемо у дело. Честитам играчима на великој борбености. Мислим да су момци показали колективни дух и задовољан сам што смо на крају победили", рекао је Стојковић за званични сајт Фудбалског савеза Србије.

Селектор Србије је истакао да је видео доста позитивних ствари на овој утакмици.

"Има ту играча који ће се у скорој будућности изборити за свој статус у А репрезентацији Србије. Било је доста лепих акција и шанси које смо имали на утакмици. Било би трагедија да нисмо победили. Када се све сабере, момци су добро урадили посао и то је за мене највећа сатисфакција. Успели су да схвате неке идеје које смо желели да покажемо на терену и на крају се то исплатило. Једна лепа успомена за играче, деби из снова за њих и подстрек да добро тренирају и да сачекају своју шансу", казао је селектор Србије. Стојковић је навео да очекује да ће Србија наставити са добрим резултатима у овој години. "Још једном честитам играчима на победи, великој борбености и на свему што су показали. То је пут којим морају да иду. Почели смо 2023. годину победом, а надам се да ћемо је и победом завршити", закључио је Стојковић. Србија ће 24. марта у Београду играти против Литваније у првом колу квалификација за ЕП 2024. године.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести