Стојковић: Најважнији бодови, усрећили смо људе у Србији

БАКУ: „Најважније је да смо смо освојили веома важна три бода. Знали смо и припремали смо се да ће бити екстремно тешко, рекао је селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић после победе у Азербејџану (2:1).
dragan stojkovic piksi FSS
Фото: ФСС

"Не сме да нас завара прво полувреме где смо били бољи, доминирали. У наставку сте видели како ствари могу да крену другим током. Честитам играчима што су показали јак карактер и што су сачували наду у победу која је заслужена. Показали смо да смо бољи од Азербејџана", рекао је Стојковић после утакмице.

Он је поновио колико је важно веровати у победу.

"Морамо да играмо сваку утакмицу овако. Да се не предајемо, та реч не постоји за нас. Опет смо усрећили све људе у Србији. Велику сатисфакцију имам, посебно када се погледа умор. Нагласио бих страховиту жељу коју су моји играчи показали. Можемо да будемо задовољни".

Стојковић је истакао да ће екипа учинити све да остане на првом месту групе.

"Верујемо да можемо. Веру и наду не могу да нам одузму. Биће све боље. Нисмо изненађени свиме што је било у Бакуу, немојте да мислите да ће неко овде добијати са четири или пет разлике. Све је било на високом нивоу, висок професионализам и ови наши резултати долазе као епилог целог амбијента у репрезентацији", закључио је Стојковић.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести