Стојковић о Кокези: Није пријатно, али нема везе са фудбалом

БЕОГРАД: Нови селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси изјавио је данас да ситуација око привођења председника Савеза Славише Кокезе није пријатна, али колико он види све то нема везе са фудбалом.
Kokeza Slavisa/FSS
Фото: Фудбалски савез Србије

Стојковић због целе ситуације у Савезу није имао званичну промоцију пред медијима, а данас је, изузимајући неколико интервјуа, одржао прву конференцију, али онлајн.

"Ситуација није нимало пријатна. У свакодневном контакту смо са свима, тренерима, играчима, њиховим клубовима. Све функционише на најбољи могући начин, заиста је мирно. Нити хоћу, нити ћу дозволити да се другачије ради. Желим мир, да играчи буду спремни за 24. март, потом 27. и 30. И тако ће се радити. Колико видим, ово нема везе са фудбалом или ја грешим? Фудбал овде није у центру пажње".

Такође, прокоментарисао је и изјаве бившег селектора Славољуба Муслина да је смењен јер није хтео да дозволи да му се мешају у посао.

"Нисам читао, али оно што знам јесте да ја бих чекао три године да то кажем. Ако се мени то деси излазим одмах пред новинаре и јасно ћу рећи шта ми и ко тражи", закључио је Стојковић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести