Стојковић: Само да се нико не повреди; Тадић: На победу

МАНАМА: Бахреин је репрезентација састављена углавном од играча из домаћег шампионата, респектујемо их, али ћемо ићи на победу. Ово је само пријатељска утакмица и најважније за наш тим је да се нико не повреди, изјавио је селектор фудбалске репрезентације Србије уочи генералне пробе пред Мундијал у Катару.
р
Фото: ФСС

Србија сутра од 16.30 игра против Бахреина, а селектор Стојковић неће рачунати на "ровите" Филипа Костића, Сашу Лукића и Александра Митровића, док Душан Влаховић тренира пуним интензитетом и биће на располагању.

"Жеља нам је да још једном покажемо да је Србија заслужила да буде учесник Мундијала у Катару. Сјајна прилика за све нас, веома сам срећан јер први пут имам прилику да боравим у Бахреину и желим са својим момцима да оставим што бољи утисак на терену" - рекао је Стојковић на конференцињи за медије.

Капитен Србије Душан Тадић истакао је да се ништа није променило и да је атмосфера у тиму фантастична.

"Од првог дана када је Мистер Стојковић преузео тим осећа се позитивна енергија и сви једва чекамо да се окупимо. Уживамо у сваком могућем тренутку. Треба само да се препустимо, да играмо нашу офанзивну игру са пуно оптимизма и резултат сигурно неће изостати. Очекивања за утакмицу против Бахреина иста су као и за сваку претходну, не занима нас име противника, увек идемо на победу“, поручио је Тадић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести