Стојковић: Учинићемо Србију поносном против Португала

БЕОГРАД: Не знам да ли ћемо да победимо у Португалу, али знам да ћемо дати последњи атом снаге, да ћемо играти храбар и модеран фудбал, ту немојте да имате никакву дилему, изјавио је данас селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси.
dragan stojkovic piksi FSS
Фото: ФСС

"Једва чекамо утакмицу, ''пуцаћемо из свих оружја'', претпостављамо да це нам бити потребна победа, али они имају дуел са Ирском у Даблину, па да сачекамо. Сигуран сам да ћемо учинити Србију поносном, да ће нам аплаудирати на крају", рекао је Стојковић на конференцији за медије.

Он је открио да Филип Костић и Филип Ђуричић имају здравствених проблема, али да ће сачекати окупљање да се види хоће ли их имати на располагању.

Навео је да је једини дебитант, голман Торина Вања Милинковић-Савић, заслужио позив добрим партијама у континуитету.

"Не очекујем нека превелика изненађења против Португалаца. Добро се познајемо, биће 11 на 11 на терену, верујем у моје момке",м кахзао је селектор.

Стојковић се није сложио да би евентуални пласман у Катар био највећи успех у његовој тренерској каријери.

"Какав бре евентуални пласман? Морамо да одемо на Мундијал, знали смо да ће са Португалом да буде финале, биће то моменат истине, шанса да се удари печат. Ако одемо биће то леп успех, али желим још много више", поручио је Стојковић.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести