Стојковић: Верујем у Национални стадион до 2025. године

БЕОГРАД: „Верујем да ћемо имати Национални стадион до 2025. године, релевантни људи са којима сам разговарао уверили су ме да ће бити до 2024, али и да буде 2025, то је велика ствар и да будемо поносни”, рекао је селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси.
dragan stojkovic piksi YT
Фото: Youtube Printscreen

"Није ствар да ли Србија заслужује такав национални стадион, него је то морање. Земља попут Србије мора да има стадион који је репрезентативног квалитета и нешто што Европа има. Земље у окружењу успеле су да направе велелепна здања", изјавио је Стојковић на конференцији за медије.

Он је додао да српски клупски фудбал иде у добром смеру и да се никако не сме пропустити тренутак.

"Апострофирам суђење које је на високом нивоу, не постоје више саопштења и ружне речи, да се упире прстом у неког због твог пораза... Све су то позитивне ствари, нема намештених утакмица и сумњивих резултата. Нема више када прође коло овај пустио овог, све је то прошлост. Морамо да наставимо тако, то су нормалне стрвари, али тако није случај био раније".

Пикси је био врло задовољан и виђеним у минулом 165. вечитом дербију.

"Био је то најбољи дерби у последњих 10 година. Тренери Станојевић и Станковић играли су фајтерски, нападачки, то је важно, тако ће се вратити и публика. Важни су и резултати у Европи за коефицијенте", поручио је Стојковић и додао да на списку нема играча из домаће Суперлиге јер верује у ову групу, а нема потребе да зове неког да "осети атмосферу" јер свакако неће играти.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести