Стомачни вирус на Чаиру, неизвестан меч против Пролетера

НИШ: Стомачни вирус "покосио" је фудбалере Радничког из Ниша и како тренутно стоје ствари неизвесно је да ли ће екипа моћи да одигра утакмицу 16. кола Суперлиге против Пролетера у Новом Саду.
fk radnicki
Фото: FK Radnički

Како је саопштено из клуба, по повратку из Сенте где су у прошлом колу изгубили од ТСЦ-а 2:0, стомачни вирус има чак 12 играча, од којих су деветорица стандардни првотимци.

У питању су Нермин Хаскић, Стефан Михајловић, Лазар Ђорђевић, Иван Остојић, Ребин Сулака, Душан Пантелић, Филип Кнежевић, Риота Нома и Марко Кнежевић.

Шеф стручног штаба Нишлија Милорад Косановић изјавио је после данашњег тренинга да ће клуб највероватније тражити да се утакмица против Пролетера одложи.

"Имамо велике проблеме који су кренули у понедељак. Све је ескалирало у уторак када је “отпало” девет играча, да би им се јутрос придружила још тројица. Још увек не знамо шта је. Да ли је грип, стомачни вирус или су играчи нешто лоше појели у Сенти. Обавиће се прегледи па ћемо знати тачан узрок. У сваком случају, ми смо десетковани и тешко је радити у оваквим условима. Сачекаћемо извештаје лекара и уколико они то потврде, ми ћемо званично тражити да се меч са Пролетером одложи", рекао је Косановић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести