СУКОБ СА БЕНЗЕМОМ КОШТАО ГА ПОСЛА Ал Итихад сменио тренера Португалца

​​​​​​​Саудијски клуб одлучио да отпусти Португалаца Нуна Еспирита Санта због лоших резултата, а главни разлог је тај што је у био у сукобу са бившим нападачем Реала
s
Фото: Youtube printscreen/ilustracija/ BeanymanSports

Сада је дефинитивно пукло и Нуно Еспирито Санто смењен је са клупе Ал Итихада, а разлог његовог одласка лежи у сукобу са бившим играчем Реала Каримом Бенземом, али и серије лоших резултата клуба из Саудијске Арабије у последње време.

После дуге анализе, одлучено је да је потребна промена на клупи нашег клуба. Ал Итихад жели да се захвали Нуну Санту на свему што је до сада урадио за наш клуб - стоји у саопштену.

Чини се да је ипак главни разлог одласка португалског стручњака лежи у сукобу са француским нападачем, наводно чак су њих двојица у неколико наврата улазили у вербални сукоб, иако су обе стране то демантовале. 

Оигледно да је то утицало на лошу атмосферу у свлачионици, а то се најбоље могло видети на прошлој утакмици када је на клупу послао Бензему, што се овом није допало, а Ал Итихад је изгубио од Ал Кува са 2:0. Португалац је клуб водио на 52 утакмице, а највеће успехе је направио у првој сезони када је освојио Супер Куп и шампионат Саудијске Арабије.

(24седам)

EUR/RSD 117.1197
Најновије вести