Сума: Висина трансфера додатни мотив

БЕОГРАД: Најскупљи фудбалер у историји Партизана Сејдуба Сума поручио је данас да је свестан очекивања коју та чињеница носи и да ће учинити све да се докаже и још напредује у каријери.
suma partizan tanjug
Фото: Tanjug

"Стижем у фантастичан клуб, ово је корак напред у мојој каријери, част ми је да будем овде, да се докажем, напредујем и будем још боји. Даћу најбоље од себе за клуб. Свестан сам свега, висина трансфера ми је само додатни мотив", рекао је фудбалер из Гвинеје на званичној промоцији на стадиону Партизана.

Досадашњи плејмејкер Слована из Братиславе истакао је да је спреман да заигра већ против Олимпијакоса.

"Мислим да ћу бити стартер против Олимпијакоса, имам пет дана да се докажен на тренинзима, данас ћу се упознати са тимом и тренером Ðукићем", истакао је Сума и додао дс му је Леандро Тавамба причао о историји Партизана и навијачима, као и да ће учинити све да буде ефикасан као прошле сезоне када је у Словачкој постигао више од 20 голова.

Фото: Tanjug

Спортски директор црно-белих Ивица Илиев рекао је да је прича са Сумом трајала годину и по да је срећан што је шампион у тој борби победио вечитог ривала.

"Није на мени да причам о финансијама и ту ћу се зауставити. Трансфер је трајао дуго, преко годину и по, много енергије смо потрошили, али смо успели. Ово ме подсетило на времена кад сам био дете кад су се два највећа бренда борили за једног играча. Председник Слована је рекао да смо имали великог такмаца и поносно констатујем што смо у фер и коректној борби изашли као победници. Хвала и Суми на томе, имамо велика очекивања од њега. Хвала и навијачима који су учинили све да помогну у реализацији овог трансфера", истакао је Илиев.

Фото: Tanjug

Сума се после конференције за медије представио навијачима на главном терену стадиона у Хумској, као што то раде Реал и Барселона, поздрављен је аплаузима, показао је делић фудбалске вештине, потписивао аутограме, а најсрећнији су добили и његов дрес са бројем 20.
 

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести