Сумњив дуел Борца и Трајала, ФСС покренуо истрагу?

БЕОГРАД: Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије покренула је истрагу поводом још једне утакмице Прве лиге Србије, након дописа од Европске фудбалске уније(УЕФА) због наводног намештања, објавио је сајт Спортклуб.
fudbal
Фото: pixabay.com

Како наводи овај сајт, реч је о дуелу између краљевачке Слоге и крушевачког Трајала, који је одигран 8. априла у 26. колу Прве лиге и који је завршен 0:0.

Спортклуб истиче да је овај меч од стране УЕФА означен као сумњив на основу великих уплата у појединим кладионицама, а као иницијатори нечасних радњи овог пута су означена службена лица.

Према наводима Спорт клуба, у достављеним извештајима евидентирано је неколико атипичних поступака главног судије Павла Илића из Крагујевца, који је играчима домаћег тима показао чак девет жутих картона и досудио сумњив пенал за госте.

У извештају из европске Куће фудбала наводи се и име посматрача суђења Зорана Сандића из Лајковца, а о целом случају захтеваће се и писано изјашњавање помоћних арбитара Његоша Тубића и Марка Живковића, као и четвртог судије Николе Ђурђевића.

Раније је Дисциплинска комисија ФСС на основу извештаја од стране УЕФА, због намештања резултата већ санкционисала чачански Борац и Јагодину одузимањем бодова и новчаном казном.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести