Суперлига: Бачка ефикасна против Динама

У 27. колу Суперлиге Србије бачкопаланачка Бачка савладала је Динамо из Врања 5:1 (4:0).
Superliga Srbije sezona 2018/19
Фото: Dnevnik.rs

Чини се да је пресудни тренутак меча био други жути, односно црвени картон који је госте у 22. минуту оставио са десет играча у пољу. До тада је утакмица била равноправна, а од средине првог полувремена домаћин је плесао по терену.

Водећи гол постигао је капитен Мирослав Бјелош у 31. минуту на  одлично додавање Гаврића. мало касније успешно додавање Јовановића материјализовао је Макарић. У финишу првог полувремена виђена још два гола. Најпре је у 43. минуту Павишић лопту проследио у сопствену мрежу, да би затим  Макарић постигао свој други гол за великих 4:0.

У другом полувремену је тренер Динама Антић у игру убацио нападача Митровића и то као да је унело нову енергију гостима. Имала је додуше Бачка већи посед лопте, али су и гости створили неколико добрих прилика и имали три шута у оквир гола. У 60. минуту је на 5:0 повисио Марко Пантић евроголом са тридесет метара удаљености. Када се очекивао последњи судијски звиждук, арбитар је показао на белу тачку после пада у шеснаестрецу Митровића, а  сигуран извођач најстроже казне био је Митровић за коначаних 5:1.Одавно публика у паланци није уживала у овако лепој и ефикасној утакмици.

Д. Зорић

ОФК БачкаДинамо 5:1 (4:0)

БАЧКА ПАЛАНКА: Стадион „Славко Малетин – Вава“. Гледалаца око 1.500. Судија: Ђорђић. Стрелци: Макарић у 35. и 45, Бјелош у 31, Павишић (аутогол) у 43. и Пантић у 60. за ОФК Бачку, а Митровић у 90. минуту (једанаестерац) за Динамо. Жути картони: Радиновић, Пантић (ОФК Бачка), Илић, Недељковић, Ожеговић (Динамо). Црвени картон: Илић (Динамо) у 22.минуту.

ОФК БАЧКА: Зоговић 7, Илић 7, Гојковић 7, Жарковић 7 (Жакула 7), Бјелош 8, Макарић 8, Јовановић 8, Пантић 8, Томић 8 (Марковић 7), Радиновић 7, Гаврић 7 (Радовић 7).

ДИНАМО: Лакић 5, Илић 5, Онимиси 6, Димитров 5 (Недељковић 6), Јовановић – (Вукајловић 6), Гашић 6, Ратковић 6, Ожеговић 5, Стевановић 5, Павишић 5, Поповић 5 (Митровић 6).

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести