Суперлига: Инђија и ТСЦ ремизирали

Фудбалери Инђије и ТСЦ-а ремизирали су у занимљивој утакмици.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Тополчани су били готово све време били противник, имали више лопте у ногама, међутим, домаћи састав је успео да издрже све нападе гостије и на крају освоје велики бод за борбу за опстанак.

Почело је нападима Тополчани који су у првих 10. минута имали две шансе, али је мрежа голмана Прековића остала нетакнута.

Александар Јањић је у наставку игре направио је офанзивну измену на полувремену и уместо Милана Јањића послао на терен новајлију из Вождовца, Стефана Пуртића. Са 21-годишњим везистом у средини, Инђија је заиграла организованије у другом полувремену и стигла до вођства у 54. минуту када је Михајло Бањац постигао суперлигашки "првенац".

Међутим, вођство Инђијаца није било дуго само десет минута касније Тополчани су успели да изједначе, после лепог продора и асистенције Ненада Лукићагол Инђијаца постигао је Владимир Силађи.

У финишу меча Тополчани су покушавали да дођу и до победе, али нису успели. Обрана домаћег тима била је на месту и успела је да издржи све нападе Лукића и другова.

С. Р.

Инђија - ТСЦ 1:1 (0:0)

ИНЂИЈА: Стадион поред Железнуичке станице, гледалаца 8.000, судија: Милановић (Београд), стрелци: Бањац у 54. за Инђију, а Силађи у 65. минуту за ТСЦ. Жути картони: Бастајић, Марковић, Бањац, Јовановић, Илић (Инђија), Поњевић, Силађи (ТСЦ).

ИНЂИЈА: Прековић - Цуцин, Чермељ, Михајлов, М. Илић - Видић (од 75. Јовановић), Јањић (од 46. Пуртић), Бањац - Б. Илић, Марковић, Бастајић (од 69. Милосављев).

ТСЦ: Филиповић - Варга, Антонић, Бабић, Поњевић - Арсенијевић (од 71. Ђурић), Томановић, Милићевић, Зец (од 86. Галић) - Силађи, Лукић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести