Суперлига Србије: Пролетер поражен у Шапцу

Мечеве 26. кола Суперлиге Србије обележили су тријумфи домаћих тимова, док су једину победу као гости остварили фудбалери Радника који су однели сва три бода из Инђије, јавља портал Србија данас.
s
Фото: Youtube Printscreen

Гости из Сурдулице стигли су до победе захваљујући Николи Суботићу који је у 85. минуту био прецизан и успео да савлада Јовичића. У Новом Саду је Војводина савладала Јавор  са 2:0 решивши све дилеме око победника већ у првом полувремену пошто су стрелци били Гемовић у 9. и Зукић у 30. минуту.

После два пораза у низу до победе је стигао и Раднички, савладао је ТСЦ са 2:0. Марковић је у 25. минуту довео домачина у вођство, да би у 52. минуту тријумф оверио Гаврић. Серију лоши резултата је прекинула и Мачва која је савлада Пролетер из Новог Сада са 3:1 после три узастопна пораза. Ортиз је из једанаестерца довео домаћина у вођство у 29. минуту да би у самој завршници полувремена предност Мачве дуплирао Кнежевић, да би пре полувремена смањио Томовић. Победу Мачве потврдио је у завршници меча Ћирковић.

 

Важне бодове у борби за опстанак освојио је Нови Пазар победом против Спартака од 2:1 иако су гости из Суботице повели у 16. минуту преко Срећковића. Међутим, десет минута касније Аганспахић је изједначио, да би у 63. минуту Мијић донео сва три бода Пазарцима. Металац је у Горњем Милановцу истим резултатом савладао Вождовац. Влалукин је домаћина довео у вођство у 51. минуту, да би осам минута касније изједначио Стоисављевић, а победу Металцу обезбедио је Максимовић голом из пенала.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести