Суперлига Србије: Војводина - Спартак 1:2 (Уживо)

Фудбалери Спартака победили су са 2:1 Војводину у 25. колу на стадиону "Карађорђе".
spartak vojvodina2, jgrlic
Фото: S jednog od proplih duela, foto: J. Grlić

Крај утакмице

90. минут: Спартак је одолео на "Карађорђу". Игра се надокнада од три минута.

84. минут: Војводина је наставила да напада. Лазаревић је дошао до лопте додао до Митошевића, а овај је упутио волеј који је завршио поред гола Спартака.

74. минут: Војводина покушава да изједначи. Ђурић је шутирао, али је Остојић одбранио.

72. минут: Фудбалери Спартака су направили прави преокрет, после изједначења су стигли и до вођства. Војводинин играч Езе погрешио је на средини терена, до лопте је на левој страни доашо Денковић и соло продором стигао до гола Воше, а онда и матирао Роцкова за вођство од 2:1.

64. минут: Спартак је дошао до изједначења. Главчић је извео корнер, а усамљен на стативи био је Керкез који је лопту сместио у гол.

49. минут: Војводина је била у доброј шанси. Коне је шутирао, али је Остојић одбранио.

Полувреме

45. минут: До краја првог дела игре није било већих узбуђења.

40. минут: Спартак је преузео иницијативу на терену после примљеног гола, али никао нису успевали да изборе праву шансу. За то време Војводина је  добру прилику да повећа предонст имала баш у овом минуту када је у контри био Нешковић. Он је додао лопту Матићу, који је шутирао, али је голман Новосађана успео да одбрани. 


Раднички повео против Партизана

Фудбалери радничког повели су у београду против Партизана са 1:0. Стрелац је у 42. минуту био Хаскић.


29. минут: Војводина је коначно извела једну добру акцију после које је дошла у вођство. Стрелац је Митошевић. На убачену лопту шансу је имао Коне, али је голман Спартака успео да је заустави, међутим ту се нашао Митошевић и лопту је успео да "учачка" иза леђа Остојића. Тако је Војводина после поста дугог 542 минута коначно постигла погодак у Супер лиги.

28. минут: Без већих узбуђења на стадиону "Карађорђе". Већином се игра између два шеснаестерца. И Војводина и Спартак се труде да организују нападе, али ниједна екипа за сада нема праву завршницу.

10. минут: Одлична контра Воше Матић је додао до Конеа, а овај до Срећковића, али је играч Новосађана шутирао преко гола.

8. минут: Спартак је опет био у нападу. Марчић је био у налету, али је изгледа био у офсајду. Но, судије нису одреаговале, а Роцков је опет био на месту.

6. минут: Туфегџић је био у шанси, али је његов шут Роцков одбранио.

Војводина данас слави 105 година од оснивања, а после неколико лоших партија, Новосађанима би много значила победа у слављеничкој атмосфери. И Суботичани су одлучни да са "Карађорђа" однесу читав плен, а с тим најавама су и дошли у Нови Сад

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести