Суперлига: Важан бод Сланобараца

Фудбалери Пролетера освојили су важан бод на гостовању у Крушевцу. Све време сусрета  Сланобарци су били равноправан ривал, а у неким моментима чак и бољи противник, али нису успели да погоде мрежу домаћег састава.
proleter
Фото: Ј. Грлић

Крушевљани који у наставку првенства играју доста слабо све су учинили да дођу до три бода, али стамена одбрана новосадског тима је успела да заустави све покушаје. Неколико пута некадашњи фудбалер Војводине Абубакар Оумару је био у прилици, али су Андрејевић и Леандро успели да отклоне опасност.

У другом делу сусрета и Сланобарци су могли до поготка, али је ударац Балабановића изблокирали фудбалери Напредка. А у финишу меча Миловановић и Дорић су могли донети победу домаћима, али голман Никола Петрић је био на месту.

Напредак - Пролетер 0:0

КРУШЕВАЦ: Стадион Младости, гледалаца око 500, судија: Милановић (Смедерево). Жути картони: Дорић, Миловановић, Спремо, Мијић (Напредак), а Ковачевић, Пејић, Јовановић, Балабановић (Пролетер).

НАПРЕДАК: Кордић, Миловановић, Лакић-Пешић, Ескић (Марковски), Абубакар (Видић), Бјелош, Мијић, Спремо, Дорић, Аксентијевић, Десанчић (Илић).

ПРОЛЕТЕР: Петрић, Митровић (Смиљанић), Пејић (Балабановић), Миросављев (Рушевић), Марјановић, Леандро, Јовановић, Андрејић, Танасин, Бабић, Ковачевић.

С. Р.  

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести