Суперлига: Звезда у Чачку, Партизан - Напредак

БЕОГРАД: Одложене утакмице 6. кола Суперлиге у којима Партизан дочекује Напредак, а лидер Црвена звезда гостује Борцу из Чачка одиграће се сутра.
superliga
Фото: Dnevnik.rs

Вечити се налазе у јаком ритму утакмица на свака три дана због наступа у Лиги Европе, а баш је то разлог зашто у среду играју преостале две утакмице 6. рунде домаћег такмичења.

Црвено-бели иду у Чачак тиму који је тек минулог викенда остварио први тријумф ове сезоне и налази се на деоби последњег места

"Тренери не воле превише да ротирају, али некад су приморани. Против Борца ће 11 најбољих играти у том тренутку. Задовољан сам мојим тимом и дужином клупе", рекао је тренер Звезде Владан Милојевић који често ове сезоне ротира играче.

Као и вечити ривал, актуелни шампион Партизан намерава да настави победнички низ у Суперлиги против екипе која је везала три пораза и остала без тренера Ненада Сакића.

Тренер Партизана Мирослав Ђукић не види проблем у густом распореду, истакавши да су честе утакмице нормална ствар за велике клубове.

"Меси и компанија играју у том ритму стално, годинама. Наши играчи нису навикли и морају то да учине. Све је у психолошком моменту, потребно је да се види огромна жеља да се савлада умор", рекао је Ђукић.

Меч између Борца и Црвене звезде игра се у 17 сати (среда), два сата пре Партизана и Напретка.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести