Суперлигаш ТСЦ почео припреме за нову сезону

Фудбалери ТСЦ -а после само недељу дана паузе почели су припреме за нову сезону у којем  имају великих изазова.
ТСЦ/Фудбалери ТСЦ-а на првом тренингу
Фото: ТСЦ/Фудбалери ТСЦ-а на првом тренингу

У понедељак су  играчи обавили обавезна тестирања у Новом Саду, међутим не би требало бити проблема јер су фудбалери у финишу минуле сезоне показали да су добро припремљени.

Стручном штабу на стадиону Академији фудбала у Бачкој Тополи на први тренинг јавило се  24 играча међу којима су били и новајлије млади фудбалери Дамјан Достанић (19) и Едвин Елевен (18), а поред њих  гтренинг су одрадили и неколико омладинаца из школе фудбала ТСЦ-а  Никола Бурсаћ, Немања Крсмајић, Игор Кудрић.

Први тренинг на терену прошао је у добром расположењу, иако су играчи имали само недељу дана паузе радили су са пуно  воље, наравно све је будним оком пратио шеф стручног штаба ТСЦ -а Золтан Сабо,а и његови сарадници: МиркоЈовановић, Силард  Фарго, др Крста Јокић и Драган Голубовић.  - Очекују нас велики изазови на три фронта - објашњава шеф стручног штаба ТСЦ -а Золтан Сабо. - Сезона ће бити тешка, исцпрљујућа, морамо бити максимално спремни. Имамо велике циљеве, свесни смо да ће сви против нас хтети да се доказују. Наравно, и у Европи желимо да оставимо траг, наша жеља је групна фаза Лиге Европе, видећемо дали је то изводљиво.  На првом тренингу био је и Владимир Силађи, први стрелац наше лиге, који је на мети неколико клубова, али како каже њему је лепо у Бачкој Тополи:

-  Тренутно сам  фокусиран  само на ТСЦ -  тврди Силађи. - Лепо је што се клубови интерсују за моје услуге, али  за сада су сви моји планови везани за ТСЦ.

Екипи се придружио је  и везиста Дејан Миличевић који је пре два месеца повредио стопало па је паузирао, а сада се опоравио и прикључио се екипи.

Према плану који је направио Золтан Сабо Тополчани ће до 14. јула ћемо тренирати у Бачкој Тополи, а потом ће ако прилике дозволе отићи на кратке припреме у Мађарску.  У међувремену ТСЦ - ће одиграти неколико припремних мечева, заказан је већ сусрет са Инђијом у суботу,а следеће недеље плаво -бели ће снаге одмерити с Бачком из Бачке Паланке.

Г. К. - С. Ст. 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести