Тадић: Недостајаће нам Матић, али морамо напред

БЕОГРАД: Српски фудбалски репрезентативац Душан Тадић изјавио је да ће екипи недостајати Немања Матић, али да мора да се гледа само напред.
dusan tadic ajaks
Фото: Душан Тадић, АјаксTanjug (AP Photo/Peter Dejong)

"Ми смо мала земља, увек ће да ти фали неки играч, а Немања је велики играч. Одлука коју је донео морамо да поштујемо, али исто тако морамо да се припремамо за оно што нас чека. Имамо добрих играча и морамо да гледамо напред", рекао је Тадић.

Српски тим данас се окупио после дуге паузе пред утакмице са Русијом и Турском у Лиги нација.

"Русија је први ривал, они се налазе у такмичараском ритму, али спремамо се да будемо спремни за оно шро нас очекује", додао је он.

На питање да ли су наредна два дуела припрема за Осло и меч против Норвешке у баражу за ЕУРО, Тадић је одговорио да је свака утакмица битна.

"Желимо да одиграмо што је боље могуће. Наравно да је ово залет за оно што нас очекује у октобру, али трудићемо се да победимо у овим утакмицама.

Играмо цео живот под притиском, у клубу или репрезентацији. Једноставно мораш да верујеш у себе, мораш да верујеш у екипу. Припремамо се да будемо што бољи и све ћемо учинити да тако и буде", поручио је Тадић.  

 

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести