Терзић: Неће бити долазака, открићу вам једну тајну...

БЕОГРАД: Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан терзић изјавио је да ове зиме неће бити долазака и да је фокус током прелазног рока на одласцима играча.
terzic, Tanjug/Zoran Žestić
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

"Нагомилан је играчки кадар, на пролеће имамо мањи број утакмица. "Меркато" ће бити у једном смеру, одласке ће попуњавати млади играчи. Прави је тајминг томе. Мало ћете писати о доласцима", рекао је Терзић новинарима на окупљању првог тима и почетку припрема.

Он је поновио да је срећан што је Дејан Станковић нови тренер, да би волео да дуго остане, иако се зна да ће му јавност "судити" већ после првих утакмица.

Терзић је говорио и о одласку капитена Марка Марина.

"Одлазили си многи велики играчи из Звезде, одлазили су Џајић, Пижон и Станковић, па је Звезда опет била добра и јака. Марин је сјајан играч, али Звезда ће живети даље и освајати трофеје".

Према његовим речима Жандер и Кањас су близу одласка.

"Гајић може да замени Жандера на левом беку. Ту је Хајдин, за сада га нећемо враћати из Вождовца, он је најбољи леви бек у Суперлиги и ако затреба вратићемо га".

На крају открио је и ко сигурно остаје.

"Открићу вам једну тајну. Дејан Станковић жели да по сваку цену остану Марко Гобељић, Милан Родић, Марко Вулић и Ел Фарду Бен. Њему се не жури из Београда. Овде му је и породица. Надамо се да ћемо продужити уговор са њим. Исто тако нам је у свим плановима Милан Борјан. Он је планиран за новог капитена", закључио је Терзић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести